Den danske tennisspiller har optrådt talrige gange i nyhederne i 2018. Lær mere om sport og hvad der får danskerne til at være stolte over andre danskeres resultater i udlandet.

Caroline er født i Odense på Fyen den 11. juni 1990. Hendes forældre er immigranter fra Polen.

Carolines far, Piotr Wozniacki kom til Danmark for at spille professionel fodbold og havde en kontrakt med Boldkubben 1909.

Den 29. januar 2012 toppede hun kvindernes verdensrangliste som nummer 1. i kvindernes single i en alder af 21 år.

Efter en del rutchen op og ned og endda ud af ranglisten, indtog hun igen førstepladsen, nøjagtig 6 år efter den første topplacering, 29. januar 2018. Hun kan igen kalde sig verdens bedste tennisspiller.

Hun er igennem det meste af sin karriere blevet coachet af sin far med udskift indimellem. Men hun har nu meddelt at hun har besluttet at beholde ham som coach resten af sin karriere.

Caroline Wozniacki har den bedste rangliste placering i tennis for en dansker nogensinde.

Privat bor hun i Monaco hvor hun også træner til dagligt. og er forlovet med tidligere NBA spiller, David Lee. De offentliggjorde deres forlovelse 2 november 2017.

Caroline Wozniackis navn og topplacering er værd at huske når du går op til din indfødsret test. Hun er den bedst placerede dansker på verdensranglisten nogensinde, og det er nok ikke sidste gang at du hører om hende.