Vores Testcenter Lokaliserings værktøj hjælper vores hjemmesides besøgende med at lokalisere deres nærmest testcenter ved brug af geolokation. Den sender også automatisk e-mails til den besøgende omkring det valgte testcenters kontakt oplysninger, de samme oplysninger som bliver oplyst af UIM.

Vi gør vores bedste for at holde disse oplysninger opdateret. Hvis du bemærker eventuelle uoverensstemmelser eller fejl, kontakt os da venligst og vi vil rette oplysningerne hurtigst muligt.

Hvis dit testcenter har implementeret online registrering indfødsretsprøven og/eller medborgerskabsprøven, kan vores Testcenters Lokaliserings værktøj konfigureres til at lede personer, som har valgt dit testcenter, til din online registreringsside. I så fald vil dit testcenter også blive fremhævet som at ”tilbyde online registrering” i søgeresultaterne.

Webadressen til din online registreringsside vil også blive tilføjet i den e-mail som sendes til brugeren.

Denne funktion tilbydes på gensidig basis. For at aktivere denne omdirigering, skal et link til indfodsretsprove.dk placeres på dit testcenters hjemmeside.

Du kan vælge imellem

Mulighed 1

Online <a href=”https://www.indfodsretsprove.dk“> træningsprogram for indfødsretsprøven</a>, baseret på de officielle studiematerialer

Mulighed 2

Er du klar til indfødsretsprøven? <a href=”https://www.indfodsretsprove.dk/gratis-prove“>Prøv en evalueringstest</a>

Når linket til indfodsretsprove.dk er placeret på din hjemmeside, kontakt os og omdirigeringen til din online registreringsside vil blive sat op inden for 24 timer.