Daglige prøver er et meget populært træk i vores træningsprogram for danske indfødsretsprøver. Det er kun tilgængeligt for Superpakke brugere, og skal aktiveres manuelt af brugeren. Når du er aktiveret, får du en daglig e-mail med et link til en simuleret indfødsretsprøve.

Denne funktion er ment som en “påmindelse tjeneste”. Hver “daglig prøve” oprettes med tilfældigt udvalgte spørgsmål fra vores træningsprogram, men under hensyntagen til den officielle indfødsretsskabelon: kapitler vælges proportionalt, antallet af spørgsmål er 40, og beståelseskarakter er 32. Der er også 5 aktuelle begivenhedsspørgsmål i hver test.

Ligesom i den rigtige prøve får du 40 minutter at færdiggøre det.

En e-mail med en daglig prøve ser sådan ud:

Daglige prøve

 

Og når du klikker på linket, ser den daglige prøve sådan ud:

 

 

 

 

 

 

Du vil først se en “Start Prøve” -knap, som du skal klikke for at starte prøven. Det vil også starte nedtællingen (40 minutter).

For at aktivere denne tjeneste skal du logge ind på din konto og klikke på den blå knap “Begynd at sende daglige prøver”, som er placeret på venstre side af skærmen:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I den mobile version er det den sidste knap i menuen:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Når du er aktiveret, skal du ikke forvente at modtage din første prøve med det samme. Alle prøver går ud lige efter midnat. Så hvis du trykker på knappen “Begynd at sende daglige prøver” på mandag, kommer din første prøve på tirsdag.

Efter 30 dage stopper dine prøver, og din sidste besked vil indeholde et link for at genaktivere denne service. Hvis du ikke klikker på dette link, vil du ikke længere modtage daglige prøver. Hvis du skifter dig senere, kan du altid logge ind på din konto og bruge knappen Aktivering igen. Dine prøve vil blive sendt igen, begyndende den næste dag.

Hver besked med en daglig prøve indeholder også et link, der giver dig mulighed for at stoppe denne service til enhver tid. Vi beder dig om at bruge dette link, hvis du ikke længere har brug for daglige prøver.

Husk: Du behøver ikke daglige prøver til at praktisere. De er ment som en påmindelse, og en hurtig måde at øve på hver dag. Men du kan altid logge ind på din konto og generere så mange prøver som du vil, ved at gå til Øvelser > Fiktive prøve med tidtagning.

Nogle brugere bliver så vant til daglige prøver, at de ender med at glemme, at de har mange flere ressourcer til deres tjeneste, hvis de logger ind på deres konto: flashkort, lydmateriale, brugerdefinerede prøver, prøve efter kapitel, svaghedsdetektorprøve og mange flere. Mens det er bedre end at gøre noget, skal du ikke stole på daglige prøver alene for at forberede.

Jeg har ikke modtaget daglige prøve fra (dato). Kan du venligst sende det igen?

Hvis du ikke har modtaget en daglig prøve på en bestemt dato, skyldes det, at du har modtaget dem i 60 dage og så brugte du ikke “reaktiveringslinket” i den sidste besked. Desværre kan vi ikke udstede en daglig prøve for en bestemt dato. Hvis du ønsker at fortsætte med at modtage daglige prøver, skal du logge ind på din konto og bruge knappen  “Begynd at sende daglige prøver”.

Jeg har aktiveret tjenesten, men jeg modtager ikke mine daglige prøver.

Kontakt os. Men først se i din spam mappe. Bemærk, at nogle e-mail-tjenester kan markere meddelelser som spam. Hvis du finder vores beskeder i spam, klikker du på “ikke spam” eller tilføjer vores adresse (e-mail-adresse) til listen over betroede afsendere. (For mere information om hvordan du gør det, klik her).

Husk også, at din første prøve vil ankomme den NÆSTE dag efter aktiveringen, og ikke med det samme.

Jeg modtog mine daglige prøver, og pludselig stoppede de.

Efter 60 dage stopper dine prøver, og din sidste besked vil indeholde et link for at genaktivere denne service. Hvis du ikke klikker på dette link, vil du ikke længere modtage daglige prøver. Hvis du skifter dig senere, kan du altid logge ind på din konto og bruge knappen “Begynd at sende daglige prøver” igen. Dine prøve vil blive sendt igen, begyndende den næste dag.


Jeg har ikke brug for daglige prøver længere, hvordan kan jeg stoppe dem?

Hver daglig prøvemeddelelse indeholder et afmeldingslink. Du kan klikke på dette link, eller du kan logge ind på din konto og bruge knappen: “Stop med at sende Daglige Prøver”. Hvis du er færdig med din uddannelse og bestået din indfødsretsprøve, kan du også bruge knappen “Slet min konto” på siden Indstillinger.


Jeg tog mange daglige prøver men jeg kan ikke se dem i min prøvehistorie.

Din prøvehistorie viser kun tests, du genererer dig selv fra dit kontrolpanel (og ikke alle typer af prøver – for eksempel er tidligere officielle prøver ikke vist i historien).


Jeg tog mange daglige prøver, men min fremskridtsbar viser stadig 0%.

Fremskridtsbaren tager ikke hensyn til daglige prøver. Daglige prøver er taget uden at logge ind, hvilket betyder, at vi ikke registrerer disse resultater. Din statuslinje afspejler kun prøver, der er taget fra dit kontrolpanel.

Jeg kan ikke se aktiverings knappen for daglige tests i mit kontrol panel.

Det er muligvis fordi du har købt en Standardpakke, eller en Basispakke, hvilket ikke indkluderer denne funktion. Hvis du ønsker at opgradere til en Superpakke, tryk venligst på opgrader knappen i toppen af din skærm under kontrol panelet.