Hvad er opskriften på at bestå den danske indfødsretsprøve? Hvordan kommer man nu lige igennem den danske indfødsretsprøve? Spørgsmålene er mange. Ligeledes er spørgsmålene til den store danske indfødsretsprøve. Og spørgsmålene, ja spørgsmålene skal jo alle sammen være rigtige.

Hvordan bliver man helt præcist klar til at skulle op til indfødsretsprøven? Måske der er en hemmelig opskrift på hvordan det helt præcis er, at man består den såkaldte store og svære indfødsretsprøve?
Står man lige som så mange andre, og skal op til den danske indfødsretsprøve – er der mange spørgsmål. For hvis der er en hemmelig opskrift, hvem vil så ikke gerne have fat på den?
Men bare vent. Hemmelig opskrift eller ej. Så vil man nu blive taget igennem præcis hvad den store danske indfødsretsprøve indeholder og hvad der forventes af de som skal op til prøven.

Hvad skal man igennem

Der er desværre ingen hemmelig opskrift på hvordan man kommer igennem den danske indfødsretsprøve. Til gengæld er der en masse information omkring prøven. En masse information man her vil blive præsenteret for…

Hvordan kommer man igennem indfødsretsprøven?

For at bestå den danske indfødsretsprøve skal man kunne svare rigtigt på mindst 32 ud af 40 spørgsmål.

De 40 spørgsmål er alle skriftlige og alle med svarmuligheder. Der må dog kun sættes et kryds til hvert spørgsmål.
Alle spørgsmålene omhandler Danmark, de danske samfundsforhold, den danske kultur og den danske historie.

Hvor længe har man til at komme igennem indfødsretsprøven?

Man har i alt kun 45 minutter til at komme igennem hele den store danske indfødsretsprøve.
Det vil altså sige, at man på små 40 minutter skal igennem 40 spørgsmål. Hurtigt regnet betyder det, at man har et minut og 12 sekunder til hvert spørgsmål.
Det er ikke meget tid, hvis man tænker på at man altså skal kunne svare rigtigt på mindst 32 ud af 40 spørgsmål, for overhovedet at kunne komme et skridt nærmere på at bestå den danske indfødsretsprøve og dermed få dansk indfødsret.