Det er vigtigt, at du er velforberedt. Indfødsretsprøven er svær og derfor er det vigtigt, at du ikke overlader din forberedelse til sidste øjeblik. For at hjælpe dig med, at organisere din forberedelse og få mest muligt ud af den, så har vi her 6 tips til, hvordan du bedst organisere dig i perioden op til.

Organiser dit arbejdsområde

Det er bevist, at vi koncentrerer os bedst, når vi sidder et sted som ikke er fyldt med for meget rod. Forsøg at fjerne unødvendige ting på dit skrivebord, så der kun er de ting du skal bruge. Det gør det nemmere at holde fokus!

Hold styr på dit tidsforbrug

Brug noget tid på, at finde ud af, hvad det er du skal læse på og lav en plan for, hvordan du når det hele. Er der nogle områder du er mere usikker på end andre? Så skriv dem ned og prioriter de områder først.

Øv på gamle eksamener

På nettet kan du finde gamle indfødsretsprøver og det er smart at øve dig på dem. Du har 45 minutter til at fuldføre den rigtige eksamen, så sæt et ur og gennemgå de gamle. Så finder du ud af hvilke områder du skal øve dig på og hvordan du bedst bruger tiden.

Tag pauser

Hjernen fungerer bedst, når den får tid til hvile. Så husk at tage tid hvor du laver noget, som du slapper af med. Gå en tur, drik en kop te eller lyt til noget afslappende musik.