Du skal huske at medbringe legitimation til prøven.

Du skal huske at medbringe legitimation til prøven.

Når man skal tage sin indfødsretsprøve, er der højst sandsynligt mange ting, der kører rundt i hovedet på en. Det er en stor dag, der forhåbentlig bliver fremragende, hvis man leverer en god præstation, når man skal tage prøven. Man kan terpe nok så meget, og man kan føle, at man kan sit stof på fingerspidserne, men hvis man falder på en teknikalitet, så er der ikke så meget at gøre ved det. Derfor er det super vigtigt at have styr på alt det praktiske, så det ikke skal fylde unødvendigt. Derfor har vi samlet en lille guide med, hvad du skal huske inden din indfødsretsprøve, så du kan brillere under selve prøven.

Først og fremmest skal du selvfølgelig sørge for at studere hjemmefra, men det giver forhåbentlig sig selv, at man skal forberede sig grundigt, hvis man ønsker at blive en del af det danske samfund. På selve dagen er det vigtigt, at man møder op i god tid. Prøvelokalet åbnes 10 minutter før prøven begynder, og det vil være åndssvagt ikke i hvert fald at være til stede, når dørene åbnes.

Du skal huske at medbringe legitimation til prøven. Hvis du ikke medbringer en legitimation, der kan godkendes, må du gå uforrettet hjem, og det vil da være en forfærdelig ting at dumpe på.

Det er ikke tilladt at medbringe ordbøger eller andre hjælpemidler til prøven. Ligeledes er det ikke tilladt at medbringe en mobiltelefon eller andre former for teknisk udstyr.

Med disse simple forholdsregler i orden, så skulle du næppe opleve problemer, og så er der ikke andet for end at yde dit bedste til indfødsretsprøven.