Skal du op til den næste danske indfødsretsprøve? Du ønsker måske at få dansk indfødsret? Så ved du nok allerede, at ikke nok med at den danske indfødsretsprøve er en af verdens sværeste – så er den ovenikøbet også kun på dansk. Der er derfor et must, at kunne snakke dansk – eller i det mindste, at kunne forstå dansk – hvis DU skal op til den danske indfødsretsprøve…

Hvis du står og skal op til den danske indfødsretsprøve, og du stadig ikke har helt styr på det danske sprog, er det en nødvendighed at få helt styr på det.
Men er du godt klar over, at en af de hurtigste og mest effektive måder at lære et nyt sprog på, er at lytte til det?

indfødsretsprøven tv serie

Derfor er der da ingen bedre måde at lære dansk på, end at se nogle af de allerbedste danske tv-serier, på dansk selvfølgelig.

Disse danske tv-serier skal du se

Så vælger du at tage ovenstående råd til dig, og begynde at se nogle danske tv-serier – så bare rolig. Du har sikkert allerede nok arbejde foran dig, hvis du forbereder dig til den danske indfødsretsprøve – vi har derfor hjulpet dig lidt på vej her. Vi har nemlig fundet de allerbedste danske tv-serie, som du bare må se.

Anna Pihl

Serien blev lavet for omkring 10 år siden, men ikke desto mindre er det stadig en meget populær serie. I serien følger vi den kvindelige politibetjent, Anna Pihl. Serien er fyldt med masser af drama og spænding.

Perfekte Steder

I denne serie følger vi de to unge mennesker, Rose og Tobias. De forelsker sig. Vi får i denne serie lov at følge med i, hvordan det ser ud og hvordan det går for sig når to unge mennesker forelsker sig og hvordan kærligheden blomstre.
Denne serie giver det perfekte indblik i hvordan hverdagen i dag former sig for unge mennesker i Danmark.

Rejseholdet

Denne serie er en af de mest kendte danske serier. Udover at være meget kendt, er størstedelen af Danmarks bedste skuespillere også med i serien.
Serien handler om en politienhed som rejser rundt i Danmark for at hjælpe de lokale politistationer med at opklare politisager.

Broen

Denne serie foregår både på dansk og svensk, da hele serien omhandler mord der på den ene eller anden måde forbinder Danmark og Sverige. Nærmere sagt, starter hele serien ud med en sag der starter midt på Øresundsbroen, som jo er den bro der forbinder Danmark og Sverige.

Så ønsker du at blive bedre til dansk, og ikke desto mindre bestå den danske indfødsretsprøve – så må du bare se de ovenstående danske serier.