En af de ting de med dansk statsborgerskab kan være stolte af, er de danske designere. Faktisk er en af de ting Danmark er mest kendt og omtalt for, udover den danske indfødsretsprøve selvfølgelig – det danske design og de danske designere.

Når de kommer til Danmark, er det ikke en overraskelse, at en af de ting Danmark er mest kendt for og omtalt for, er den danske statsborgerskabsprøve. Ser man bort fra dette, er Danmark faktisk også utrolig kendt og omtalt for design og de danske designere.

Ser man bort fra det at få statsborgerskab i Danmark og statsborgerskabsprøven og i stedet dykker ned i de danske designere, er der meget inspiration og hente.

En af de ting de med dansk statsborgerskab kan være stolte af, er de danske designere.
En af de ting de med dansk statsborgerskab kan være stolte af, er de danske designere.

Danske designere som hitter

Nogle af de danske designere og danske designmærker som lige nu får rigtig stor omtalte er især nogle af de følgende:

Day Birger et Mikkelsen: Er et internationalt tøjfirma. Ejerne og personerne bag firmaet er Keld Mikkelsen og Malene Birger. De startede firmaet i 1997.
Firmaet her i dag flere linjer, såsom: Day Main Line, 2nd Day og Day Home.

Hele firmaets design er skandinavisk inspireret med et touch af etnisk inspiration.

Sophie Bille Brahe: Et dansk smykkefirma. Bag firmaet er Sophie Bille Brahe. Firmaet blev lanceret i år 2011. Bag designet i de forskellige smykkekollektioner, er historier om mennesker og universet.

SAKS POTTS: Et dansk tøjfirma som startede i København i år 2014. Personerne bag tøjfirmaet er Cathrine Saks og Barbara Potts. Hele idéen bag firmaet var, åbenbaringen om, at det vigtigste item i enhver kvindes garderobe er en smuk jakke.

Ganni: Er et dansk modebrand. Det er familieejet virksomhed og blev startet af parret Ditte og Nicolaj Reffstrup.

Stine Goya: er et dansk brand som blev lanceret i år 2006. Bag brandet er direktøren, Stine Goya. Brandet specialiserer sig i farvestrålende, skulpturelt tøj med meget iøjnefaldende farver og prints. Stine mener at farver fortæller historier.

Så hvis man vil tage et dyk ned i noget helt andet end statsborgerskabsprøven, er ikke bare ovenstående, men mange danske designere mere end et kig værd.

___________________________________________________________________