Hvad skal du som skal op til indfødsretsprøven vide? Står du som mange andre og snart skal op til den danske indfødsretsprøve? Så er du nok i gang med at tage et stort dyk ned i Danmarks historie, kultur og diverse danske begivenheder. Men hvad ved du egentlig allerede om Danmark? Måske du har hørt navnet “Bang & Olufsen” før eller måske nærmere forkortelsen “B&O”.

Bang & Olufsen
Bang & Olufsen, også betegnet B&O, er en dansk virksomhed som designer, udvikler og markedsfører produkter såsom musiksystemer, højtalere, fjernsyn og telefoner.

Bang & Olufsen, også betegnet B&O, er en dansk virksomhed som designer, udvikler og markedsfører produkter såsom musiksystemer, højtalere, fjernsyn og telefoner.

Virksomheden er meget kendt for deres øje for godt design, kvalitet og ikke mindst brugervenlighed.

B&O

ja Bang & Olufsen blev grundlagt i en lille by ved navn Struer i Jylland. Firmaet blev grundlagt tilbage i år 1925 af Peter Bang og Svend Olufsen.

I dag er virksomheden ikke blot længere i Struer, men også i mange andre lande. Virksomheden har i alt 2.050 medarbejdere over hele verden og egne butikker i mere end 70 forskellige lande.

Virksomheden omsatte i år 2013-2013 for 2,8 milliarder kroner.

Udover de mange butikker og fabrikker, findes der i Struer også et museum som har en stor udstilling med ene af Bang & Olufsen produkter.

Bang & Olufsen er i dag en af de største og ældste virksomheder, som har et så stort fokus på både design, udvikling og markedsføring – det er derfor rigtig vigtigt ikke kun af kende navnet Bang & Olufsen, men også kende lidt til historien bag virksomheden.

Ser man på Danmarks historie, værdier og hvad Danmark blandt andet er kendt for – er Bang og Olufsen også en af de ting. Det kan derfor være en vigtig faktorer i en fremtidig indfødsretsprøve.

Motto

Bang & Olufsen har der eget motto som lyder således: ”At skabe er at leve”. Et motto som passer perfekt til Bang & Olufsen, men også et motto der kan bruges i mange andre sammenhænge.

For hvornår skaber vi mennesker ikke noget? Skal du op til den store indfødsretsprøve, består du den store indfødsretsprøve – skaber du noget. Du skaber forhåbentlig den danske indfødsret for dig selv.