Hvis du står og skal op til den kommende danske indfødsretsprøve, og måske allerede er i gang med forberedelserne til den kommende danske indfødsretsprøve – bliver du nødt til at kende til de bedste og vigtigste danske mærker…

Hvis du står og skal op til den kommende danske indfødsretsprøve, og måske endda allerede er i gang med forberedelserne til den kommende danske indfødsretsprøve, så er det klart, at du bliver nødt til at vide alt om Danmark.

Derfor bliver du også nødt til at kende til de bedste og vigtigste danske mærker.


Danske mærker

Nogle af Danmarks vigtigste mærker, og nogle mærker som du især bør have et kendskab til, hvis du står og skal op til den kommende danske indfødsretsprøve og måske allerede er i gang med forberedelserne til den kommende danske indfødsretsprøve er følgende mærker: Han Kjøbenhavn, Wood Wood, Mads Nørgaard, Sand, Won Hundred, Samsøe Samsøe og Asger Juel Larsen.

Han Kjøbenhavn

Dette mærke blev grundlagt i år 2008. Manden bag mærket er Jannik Wikkelsø Davidsen.
Deres prisniveau er middel-høj.
De er mest kendte for deres solbriller – så kendte, at Kanye West valgte at bestille hele deres kollektion hjem, fordi han var så vild med dem.

Wood Wood

Dette mærke blev grundlagt i år 2002. Mændene bag mærket er Karl-Oskar Olsen og Brian SS Jensen. Deres prisniveau er høj-middel. De er mest kendte for de to omvendte A’er som er trykt på alle deres elementer. 

Mærket har butikker i både Berlin, Aarhus og København. De har også en online butik.

De har ovenikøbet lavet samarbejder med både Disney, Champion og Clarks.

Mads Nørgaard

Dette mærke blev grundlagt i år 1986. Manden bag mærket er Mads Nørgaard. Selvom han er uddannet inden for samfundsvidenskab og litteraturvidenskab, valgte han alligevel at åbne herretøjsbutikken tilbage i år 1986 på Amagertorv i København. Deres prisniveau er mellem. De er mest kendte for deres sømandssweater med lynlås.

Sand

Dette mærke blev grundlagt i år 1981. Grundlæggerne bag mærket er Søren og Lene Sand. Deres prisniveau er middel. Mærket bliver eksporteret til mere end 30 lande og har 1200 forhandlere.
De er mest kendte for deres jakkesæt. Så kendte at både sangeren Bryan Adams og den verdenskendte fotograf Helmut Newton har skudt kampagner for mærket.

Won Hundred

Dette mærke blev grundlagt i år 2004. Manden bag mærket er Nikolaj Nielsen.
Deres prisniveau er mellem. De er mest kendte for deres jeans-linje.

Samsøe Samsøe

Dette mærke blev grundlagt i år 1993. Det blev stiftet af brødrene Klaus og Preben. Det blev senere hen overtaget af Peter Sextus og Per Ulrik. Deres prisniveau er lav-middel. De er mest kendte for deres v-halset T-shirts med Samsøe Samsøe skrevet i nakken.

Asger Juel Larsen

Dette mærke blev grundlagt i år 2010. Manden bag mærket er den unge mand, Asger Juel Larsen. Deres prisniveau er højt. De er mest kendte for deres sorte hue med Asgers Juel Larsens okkulte logo trykt på en metalplade.

Som du nok allerede ved, er Danmark især kendt for sin kreative befolkning. Noget Danmark især også er kendt for, er de mange designere der befinder sig i Danmark eller oprindeligt er fra Danmark.

Rent faktisk er Danmark så kendt for sine designere og sit design, at mange udenlandske virksomheder ofte bliver inspireret af det skandinaviske og danske.

Så hvis du står du og skal op til den kommende danske indfødsretsprøve, og måske endda er i gang med alle forberedelserne til den kommende danske indfødsretsprøve – så bliver du som sagt nødt til at kende til de ovenstående danske mærker.